Klein Dantzig

 

 

 home

welkom

inschrijven

historie

organisatie

prikbord

praktisch

agenda

winkel

algemeen werk

faciliteiten

contact

zoeken

 

Algemeen werk 2021

 

 

foto foto foto

 

Sinds 6 maart zijn we weer aan de slag, met het algemeen werk.

 

Met kleine stapjes hebben we het aantal tuinders dat kan meewerken, we startten met 4, uitgebreid naar 8. Dat blijft voorlopig zo.
Hoe: we nemen vanzelfsprekend alle coronaregels in acht. Onderling moet minimaal 1,5 meter afstand worden gehouden en we werken alleen of in tweetallen. Neem uw eigen tuinhandschoenen mee!! Koffie en thee worden gezet en buiten opgedronken.


Aanmelden is net als vorig jaar verplicht. Zie bericht hieronder.

 

Individueel klussen: Ook dit jaar is het weer mogelijk om individueel klussen te doen die gelden als werkbeurt. Neem hiervoor contact op: algemeenwerk[at]kleindantzig.nl

 

 


 

Helaas zijn er nog steeds beperkingen aan het aantal deelnemers per werkbeurt. Daarom vragen we u zich aan te melden door middel van een formulier: aanmelden.

 

Spelregels:
Vul de datum in waarop u wilt komen werken, uw tuinnummer, naam en e-mailadres. Eventueel kunt u nog een berichtje meesturen.
Er geldt: één werkbeurt per formulier en één persoon per tuin

 

Vorig jaar gold wie eerst komt, eerst maalt. Sommige mensen plannen liefst een jaar vooruit, andere plannen liefst helemaal niet. Dit jaar wordt er geloot als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen. Omdat het toegestane aantal personen op het laatste moment kan veranderen, gebeurt dat twee dagen voor de datum van de werkbeurt. U krijgt dan bericht (uiterlijk woensdagavond voor de zaterdagbeurt). Als er nog plaats is, kunt u zich tot de dag van te voren aanmelden.
- Wie zich volgens het rooster meldt, krijgt voorrang
- Wie al eerder is uitgeloot, krijgt ook voorrang

 

Als er maar weinig mensen tegelijk mogen komen, kan het toch zijn dat u meer dan eens wordt uitgeloot.

 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om individueel klussen te doen die gelden als werkbeurt. Neem hiervoor contact op met het mailadres van het algemeen werk: algemeenwerk[at]kleindantzig.nl

 

We hopen dat dit zo snel mogelijk niet meer nodig is!

 

 

awrooster

 

 

 

 

 

   

 

© Klein Dantzig & webdesign Janet Witte

Volkstuinencomplex Klein Dantzig | Kamerlingh Onneslaan 19 | 1097 DE Amsterdam